FAQ COVID  |  STANDARDELE 700 FIT CLUB

FAQ COVID-19

 

Cum a răspuns 700 Fit Club la pandemie și starea de urgență?

Odată cu instituirea stării de urgență ambele locații 700 Fit Club au fost închise, respectând regulile în vigoare. Abonamentele active au fost înghețate pe o perioadă nedeterminată, urmând să îți reia valabilitatea odată cu reintrarea în activitate. Deschiderea celor două locații se face pe 15 iunie, doar după publicarea normelor legale și cu respectarea strictă a tuturor condițiilor de securitate.

 

Trebuie să fac ceva pentru blocarea sau deblocarea abonamentului?

Toate abonamentele curente au fost înghețate automat și vor redeveni active în prima zi de reluare a activității. De asemenea, va redeveni activ contul din aplicația UpFit. Nu trebui să faci nimic în niciun moment, dar daca ai cerințe specifice, ne poți contacta pe email sau telefonic.

 

Când se vor redeschide sălile?

Vom deschide ambele locații pe 15 iunie. În această perioadă am lucrat constant pentru a asigura controlul strict al activității din sală din punct de vedere al protecției și sănătății clienților și echipei. Toate anunțurile despre redeschidere vor fi publicate pe paginile de Facebook și Instagram 700 Fit Club.

 

Ce faceți pentru a îndepărta riscurile în sală?

Respectăm în continuare procedurile noastre clasice de igienă, cu accent pe dezinfectare și curățare la intervale regulate. În plus, sălile sunt igienizate cu ajutorul nebulizatoarelor profesionale. După redeschidere, vom avea și câteva reguli ce se vor aplica atât clienților, cât și echipei 700 Fit Club, pentru a ne asigura că toate antrenamentele se desfășoară în condiții optime.

 

Cum pot ajuta membrii?

Tot ce vă rugăm este să respectați regulile generale de distanțare și igienă, dar și cele particulare pe care le veți regăsi în sală. Cât timp fiecare dintre noi este atent și respectă normele, nu avem motive să ne temem.

 

Cum vor fi antrenamentele după redeschidere?

Odată cu revenirea în locații vom avea o serie de reguli ce trebuie respectate cu strictețe. Găsești întregul pachet mai jos și poți consulta această pagină de câte ori simți nevoia – orice actualizări ale regulilor sau conduitei din sală vor fi marcate aici. În plus, regulile vor fi evidențiate și în sală, atât la recepție, cât și în locurile specifice în care se aplică.

 

FAQ COVID  |  STANDARDELE 700 FIT CLUB

Standardele 700 Fit Club

 

Redeschiderea locațiilor 700 Fit Club este un subiect foarte important, pe care-l tratăm cu cea mai mare atenție. Alături de specialiști din varii domenii și respectând întocmai reglementările în vigoare, am creat un set de reguli și protocoale pe care le vom respecta cu toții. Sănătatea clienților și echipei este cea mai importantă, astfel că vrem să vă primim într-un mediu sigur și confortabil, chiar dacă puțin diferit de cel cu care ne obișnuiserăm cu toții.

 

Curățenie și igienizare

În completarea normelor generale de curățenie, vom suplimenta cu sesiuni de dezinfectare, ce vor avea loc pe rând, în toate spațiile din sală, în cursul zilei, dar și noaptea. Vom folosi cele mai puternice soluții de igienizare adaptate fiecărui spațiu. Echipamentele vor fi dezinfectate riguros și se vor aloca timpi pentru aceste proceduri între antrenamente. Totodată, zona vestiarelor va fi curățată în profunzime după fiecare utilizare. Vom avea grijă la aerisirea corespunzătoare și curățarea frecventă a instalației de climatizare.

 

Geluri și șervețele dezinfectante

Membrii vor fi rugați să folosească frecvent geluri sau loțiuni dezinfectante și să utilizeze șervețelele dezinfectante pentru aparatele pe care le folosesc, suplimentar procedurilor realizate de către echipa de curățenie. Toate aceste soluții vor fi la dispoziția clienților în mai multe puncte din sală.

 

Starea generală de sănătate

Membrii și echipa vor fi rugați să completeze declarații referitoare la starea de sănătate și vor permite măsurarea temperaturii cu aparatură specifică. În plus, sunt datori să nu vină la sală dacă observă schimbări în starea de sănătate și sunt rugați să anunțe acest lucru pentru a putea ține situația sub observație. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mare de 37,3 C. Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și temperatură mai mare de 37,3 C.

 

Intrare pe bază de rezervare

Din cauza restricțiilor suntem nevoiți să instituim regula rezervării pentru orice activitate sportivă. Dorim să limităm numărul de persoane din club într-o perioadă de timp, astfel încât va fi nevoie să ne adaptăm acestui nou sistem. Rezervările se vor putea face prin aplicația UpFit cu cel puțin 2 ore înainte de a veni la sală. Colegii de la recepție vă pot oricând îndruma sau răspunde la orice întrebări legate de programare.

Pentru a-ți rezerva locul prin aplicația UpFit:

  • descarcă cea mai recentă versiune pentru iOS sau Android. Aplicația se numește upfit.today, iar pentru a fi accesată trebuie să folosești codul clubului (700fit club) și pinul (ziua și luna nașterii)
  • accesează secțiunea REZERVĂ ACCESUL ÎN SALĂ
  • alege locația, data și ora la care vrei să vii la antrenament.
  • alege o perioada pe care o rezervi, în funcție de numărul de locuri disponibile. Poți urmări gradul de încărcare prin marcajul colorat și să decizi care este cel mai bun moment pentru a ne vizita.

 

Cei care accesează 700 Fit Club prin intermediul 7 Card își pot programa venirea la sală doar sunând în recepția locației alese.

 

Echipamente de protecție

Echipa va purta întotdeauna măști și mănuși, iar membrii sunt rugați să poarte și ei mască de protecție. Aceasta poate fi îndepărtată pentru antrenamentele solicitante.

 

Zone cu acces special

Pentru moment, o parte dintre zonele comune vor fi închise accesului general. Acestea sunt: sauna și zona de cafenea. După terminarea antrenamentului, vom asigura accesul eșalonat în vestiare, pentru a evita aglomerația și a putea respecta spațiul minim de 4 mp pentru fiecare persoană. Vei găsi și în vestiare materiale de igineă și dezinfectare a mâinilor.

Accesul este în continuare permis la dușuri, solar și aparatul de masaj din vestiar.

 

Contactless & online

Vă recomandăm să folosiți plățile contactless pentru plățile din cadrul sălii. De asemenea, dacă vrei să-ți faci un abonament poți folosi opțiunea de shop online de pe site. Pentru programarea la sală, te rugăm să utilizezi aplicația de membru.

 

Panouri și marcaje informative

Vei găsi peste tot în sală informații referitoare la modul actual de funcționare, regulile în vigoare, normele de igienă. În plus, vei vedea pe jos marcajele care delimitează distanțele ce trebuie păstrate între membri în timpul antrenamentelor.

 

Menținem distanța

Am reorganizat spațiul astfel încât să ne fie tuturor ușor să păstrăm distanța. În zona aparatelor, fiecare persoană care se antrenează va avea un spațiu de siguranță de minim 7mp, iar pentru zona de aerobic, fiecare participant va avea un spațiu de siguranță de minim 10 mp. Vei vedea pe podea stickere care delimitează sau marchează zonele personale.