700 Fit Club Băneasa

Facilități

Aerobic

Mișcări naturale și spontane, deconectare și stare de bine! Încearcă orele de aerobic și dezvoltă-ți toate grupele musculare, indiferent de vârstă!

Cardio

Menţine-ți inima în formă cu ajutorul programelor cardio! Doar 30 de minute pe zi contribuie la o siluetă de invidiat şi un tonus extraordinar. Antrenamentele de forță tonifiază și cresc masa musculară, pentru un corp sănătos și armonios! În plus, colecția Excite îți oferă entertainment diversificat si personalizat pentru fiecare sesiune de antrenament.

Spa

Alege un stil de viață sănătos și dedică-te revigorării trupului, sufletului și spiritului! Bucură-te de sesiunile de relaxare, fie că alegi masajul terapeutic, pe cel de relaxarare, anticelulitic sau reflexo.

Relaxare

Dupa un antrenament solicitant, relaxează-te la solar sau cu o ședință de saună uscată, cu sare de Himalaya. E așa de simplu să te deconecteazi în spațiul dedicat de la 700 Fit Club!

Roll Massager

Disponibil gratuit în cadrul sălii. Are beneficii pentru: reabilitarea post-traumatică, stimularea musculară, îmbunătățirea metabolismului, reducerea celulitei, a distensiei și a pielii întinse după o reducere mare a greutății; curățarea corpului, îmbunătățirea stării de bine!

Parcare dedicată

Prin intermediul cardului de membru ai parcarea gratuită pe perioada antrenamentelor de la 700 Fit Club.

Antrenori

Bogdana hasasiu
700 Fit Club Băneasa
Elias Mayan-Na
700 Fit Club Băneasa
Elvin Marinescu
700 Fit Club Băneasa

Contact
    700 Fit Club Băneasa

    Program